Dva kroky od Evropy! V sobotu všichni na Malšák!

Na hradecké fotbalisty čeká poslední domácí zápas této sezóny. Ve finále prostřední skupiny před sebou mají odvetu s Teplicemi. Zápas je na programu v sobotu 25. května od 18 hodin.

Votroci se do finále dostali přes Sigmu Olomouc, když oba své zápasy vyhráli 3:1. V neděli je čekal duel na půdě teplických Sklářů, které dokázali vyřadit liberecký Slovan. Vyrovnaný zápas rozhodl pár minut před koncem střídající žolík Matěj Koubek, který se postaral o jedinou branku utkání. Zápas nedohrál Štěpán Harazim, který uviděl červenou kartu a v odvětě nám tedy bude bohužel chybět. Odvetný zápas se nebude týkat Jakuba Kučery, který uviděl již osmou žlutou kartu v sezóně. Votroky několikrát podržel výborný Zadražil, jenž chytá ve vynikající formě.

A teď k následujícímu zápasu. Pokud Východočeši neprohrají s Teplicemi na novém stadionu v Malšovicích, tak si sezónu prodlouží ještě o jeden zápas. Ten by se hrál na hřišti pátého celku skupiny o titul a vítěz tohoto souboje si zahraje v předkole Evropské Konferenční Ligy. Je to velké lákadlo a pro hradeck klub by se jednalo po letech o historický okamžik.

Přijďte se rozloučit se sezónou 2023/2024 na Malšovický stadion. Votroci hrají pod trenérem Horejšem velice dobře a navíc se můžou dostat i do Evropy. Doražte povzbudit hradecké fotbalisty v sobotu od 18 hodin. Lístky jsou stále k mání a vy si je můžete zajistit ONLINE ZDE!

NIC NEŽ HRADEC! HRADEC, EVROPA!