POZOR ZMĚNA! Na Slavii VŠICHNI V ČERNÉM!

Poslední kolo základní části je za dveřmi a už se ví, že hradečtí fotbalisté skončí do desátého místa a mají ještě šanci hrát o evropské poháry v následující sezóně.

Hradec má šanci se dostat do skupiny o titul, ale musely by prohrát týmy Liberce se Slováckem a Olomouc získat maximálně bod. Samozřejmě nutností by bylo, aby Východočeši porazili pražskou Slavii, kterou ve třicátém kole hostí na svém stadionu. Duel s druhým týmem tabulky je naplánován na nedělní patnáctou hodinu, tak jako všechny zbylé zápasy kola.

Celek z hlavního města se nachází na již zmíněném druhém místě tabulky. Na první Spartu ztrácí 4 body, protože se jim nepodařilo porazit Sigmu Olomouc a doma remizovali 2:2. V průběhu druhého poločasu Olomouc vedla 2:0, ale Pražanům se podařilo v posledních minutách srovnat. Nejlepším střelcem červenobílých je Jurečka s patnácti přesnými zásahy, který na dálku bojuje s plzeňským Šulcem o nejlepšího střelce ligy.

Domácí Votroci si v sobotu mohli oddychnout při remíze Karviné s Bohemians. Ta znamenala, že i příští rok bude na novém stadionu první liga. Navíc budou ještě bojovat o evropské poháry. Ale zpátky k poslednímu zápasu, který odehráli v Liberci. Hradec si z města pod Ještědem odvezl bezbrankovou remízu a obrana Hradce neinkasovala přes 325 minut, kdy si vstřelil vlastní gól Klíma. Úctyhodné číslo pro černobílé barvy. Devátý Hradec byl blízko třem bodům, ale Váša měl smůlu… Nejprve nechtěně zastavil střelu mířící do prázdné branky a poté trefil tyčku. Navíc dostal čtvrtou žlutou kartu v sezóně a ta mu vystavila stopku na zápas se Slavií.

POZOR ZMĚNA!

Žádný Votrok nechce v neděli v Malšovicích červenobílé hlediště, proto měníme dresscode na ČERNOU BARVU!

Zápas mezi Hradcem a Slavií je dopředu vyprodaný. Čeká se i plný sektor pro hostující fanoušky. V sektoru G se sejdeme VŠICHNI V ČERNÉM a uděláme bouřlivou atmosféru. Pojďme si užít poslední zápas základní části proti Slavii Praha.

NIC NEŽ HRADEC!