V neděli Votroci zajíždí do Plzně!

Fotbalisté FC Hradec Králové zajíždí ve 2. kole FORTUNA LIGY na horkou půdu do Štruncových sadů, kde se střetnou s plzeňskou Viktorií. Favoritem zápasu je západočeský celek. Utkání je na programu poslední červencovou neděli. Všichni hradečtí fanoušci si přejí jakýkoliv bodový zisk, ale nejvíce si přejí, aby se už letos do Plzně nejelo..!

Plzeňská Viktorka nevstoupila do sezóny, tak jak si představovala. Svěřenci Miroslava Koubka, který ještě vloni trénoval Hradec, nestačili na FK Teplice. Teplickým stačil jeden gól k vítězství, který vstřelili po proměněné penaltě (Trubač). Navíc Plzeň v zápase přišla o obránce Hejdu a záložníka Květa. Ti budou chybět proti Hradci.
Na hradecké fotbalisty čekala na rozjezd pražská Slavia. Ta od začátku zápasu dominovala a i přes pár gólově vypadajících šancí Hradce, dokráčela k pohodlné výhře 2:0. Hradec nezačal dobře a prohrával od 4. minuty 0:1 a ne a ne se v zápase chytit. Druhý poločas byl ze strany Hradce lepší.

Vzájemné zápasy v minulé sezóně

Hradec se s Plzní utkal v sezóně 2022/2023 dvakrát. Dvakrát se v zápase radoval hostující celek a dvakrát byl výsledek z pohledu domácích 1:2.

  • 3. kolo 13.8.2022; Hradec – Plzeň 1:2 (1:1), B: Kubala
  • 17. kolo 28.1.2023; Plzeň – Hradec 1:2 (1:1), B: Smrž, Pudhorocký

Fanoušci nechystají do Plzně žádný hromadný výjezd, vyrážíme po vlastní ose a sejdeme se až na stadionu. V minulé sezóně dorazilo do Plzně 35 fanoušků, kteří se po zápase radovali z vítězství. Věříme, že toto číslo hravě překonáme a v neděli se spolu budeme radovat z prvních bodů do tabulky!

INFORMACE

  • Kdy: neděle 30.7. 2023
  • Začátek zápasu: 18:00
  • Doprava: po vlastní ose
  • Cena vstupného: 260,- (lístky k dispozici v den zápasu na pokladně)
  • Sektor pro hosty: U12, U13 na jižní tribuně

Pojeď se s námi do Plzně bavit fotbalem! NIC NEŽ HRADEC!