2. semifinále nadstavby: SK Sigma Olomouc – FC Hradec Králové 1:3 (0:2)

Do Olomouce jsme vyrazili z dvoubrankovým náskokem, který se nám nakonec povedlo ještě navýšit a ve dvojzápase s Hanáky nakonec vítězíme rozdílem třídy, v obou zápasech vítězíme 3:1 a zaslouženě postupujeme do finále, kde narazíme na Teplice.

Zápas

Domácí vstoupili do zápasu lépe a byli více aktivní, hradečtí však organizovaně skvěle bránili a trpělivě čekali na chyby soupeře. Okénka se otevřela v závěru poločasu. Nejprve se krásnou střelou prosadil Váša, o chvíli později se neméně povedenou ranou prosadil také Pilka, na obě branky asistoval Péťa Juliš. Ve druhé půli domácí snížili brankou Lukáše Juliše, který perfektně zahrál přímý kop, na který byl Zadry krátký. Votrokům však inkasovaná branka příliš nevadila, protože si dvoubrankový náskok vzali zpět, když se úplně osamocený před brankou prosadil hlavou Kučis. Olomoučtí v závěru ještě snížili, ale branka nebyla uznána. Další gól už jsme neviděli, a tak si připsali další cenný skalp.

Sestava Votroků: Zadražil – K. Spáčil, Kodeš, Klíma – Horák, Dancák, Kučera, Harazim (27. Čmelík) – Pilař (75. Krejčí), P. Juliš (64. Pudhorocký) – Vašulín (75. Koubek)

Fandění, ultras a vše okolo

Vydařená BEACH PARTY v Olomouci!

Za včerejšího slunečného dne se vydáváme do Olomouce hromadně vlakem, někteří volí cestu po vlastní ose. V sektoru se nás schází 197, další čtyři desítky fanoušků mají místa hned vedle sektoru. Po prvním hvizdu je jasné, že může začít pořádná BEACH PARTY!
Hned na úvod zápasu se prezentujeme choreem “VOTROK BEACH”, odpáleno je několik ohňů a vzduchem létají po celý zápas nafouknuté míče, kruhy, ale také žralok. V sektoru byla také možnost osvěžit se v bazénu.
Fandění je na kvalitní úrovni a po každém vstřeleném gólu čím dál více graduje! Po zápase si společně z hráči užíváme dlouhou děkovačku!

Fotogalerie

(autoři fotek: Luboš Lorinc – fchk.cz, Víťa)

Závěr

Nad Olomoucí nakonec vyhráváme 3:1, to nás posouvá dál v playoff a příští neděli zamíříme podruhé na jaře do Teplic!
Děkujeme všem, kteří dodrželi dresscoode a zúčastnili se naší party na Votrok beach! Byl to pořádný večírek!

NIC NEŽ HRADEC!
HRADEC EVROPA!