Všichni společně vlakem na Spartu!

V neděli 17.3. 2024 odehrají Votroci svůj další zápas. Tentokrát zajíždí do hlavního města, kde se od 18 hodin utkají s pražskou Spartou. Fanoušci Votroků se na tento duel vydávají SPOLEČNĚ VLAKEM s odjezdem z hl. n. Hradec Králové v 15:08!

Lístky do sektoru hostů si můžete pořídit online ZDE, vstupenky si však můžete pořídit v den zápasu také přímo na pokladnách letenského stadionu.

Fotbalisté Sparty nejsou po dvou vysokých porážkách (Liverpool, Plzeň) v příliš dobrém rozpoložení. Ve čtvrtek je navíc čeká odveta v Anglii na Anfield Road. Letenští navíc v posledních dvou ligových zápasech nevstřelili ani jednu branku.

Hradečtí fotbalisté na jaře ještě nenašli přemožitele. V posledním zápase si v derby připsali povinné tři body za vítězství 2:0, před tímto zápasem si body čtyřikrát dělili (Bohemians, Olomouc, Ml. Boleslav, Jablonec). Na Letné mohou Votroci překvapit, blízko tomu měli i v předešlých letech. Vykartovaný sparťan Krejčí do zápasu nenastoupí, takže by se utkání mohlo odehrát v rámci fair-play.

V neděli všichni do Prahy! NIC NEŽ HRADEC!