A zase sobota! Tentokrát vyrážíme na sever Čech poměřit síly s Jabloncem!

V sobotu 2.3. 2024 se představíme od 15 hodin na Střelnici v Jablonci nad Nisou. Na podzim jsme pod Lízátky tohoto soupeře porazili nejtěsnějším rozdílem 1:0 po brance Horáka. Utkání bude mít speciální nádech, protože oba týmy spolu sousedí v tabulce, a tak půjde o zápas “o šest bodů”!

Na Jablonecké Střelnici se Votrokům výsledkově příliš nedaří, v roce 2022 byli k vítězství blízko, ale po brance jabloneckého Ikauniekse v závěru zápasu si nakonec odvezli “pouze” bod. Vítězství černobílých v Jablonci se tedy datuje až k 22.5. 1999, téměř 25 let!

FK Jablonec – SK Hradec Králové 1:2 (1:0)
Branky: Slezák – 2x Dvořák Jaroslav
ŽK: 1-2
ČK: 0-1 (Dvořák Jaroslav)
Diváci: 3 950
Rozhodčí: Jirků – Petřík, Legierský
Sestava Votroků: Podhajský – Havlíček, Záveský, Pokorný – Lesák (90. Homoláč), Zemánek, Jukl, Dvořák Jar., Kalousek – Zoubek (70. Černý P. st.), Koubek Fr. (86. Bouška)
Trenér: Kocourek Stanislav

Hradečtí fotbalisté mají tedy o motivaci postaráno. Přetrhnout sérii remíz a připsat si první jarní vítězství, přiblížit se díky výhře prostřední skupině a přerušit sérii bez vítězství na jablonecké Střelnici.

INFORMACE PRO FANOUŠKY

Do Jablonce vyrážíme po vlastní ose, vstupenky si můžete zakoupit ONLINE ZDE nebo přímo u vstupu na stadion. Lístky kupujte do sektoru VH. Cena by se měla pohybovat mezi 100-200 Kč.

Pojeďme našemu týmu do Jablonce tradičně vytvořit domácí prostředí! NIC NEŽ HRADEC!