V neděli 11/2 na Malšáku zahájíme druhou půlku sezóny!

Konec tohoto týdne poskytne příznivcům Hradce Králové odpověď na otázku, jak dobře se jejich tým vybavil na zbývající část sezóny 2023/2024.

Odehraná přípravná utkání, v nichž Votroci změřili síly s různorodými zahraničními mužstvy, nevypadala nijak špatně. Do jaké míry se však dané projeví, to se ukáže po výkopu, který je v hradecké aréně plánovaný na třetí hodinu odpolední.

Pražské Bohemians aktuálně dělí od černobílých pouhé tři body. Poslední ligové výkony obou týmů jsou rovněž podobné. Z posledních pěti zápasů Hradec bral pět bodů, Klokani šest. Co se týče vzájemných utkání (4x liga, 1x pohár), dvakrát plně bodovali Votroci, dvakrát Bohemka, jednou jsme byli svědky plichty. Pokud se nám v mistráku zadaří, přiblížíme se do o něco klidnějších vod středu tabulky.

Dvacáté kolo však bude zajímavé nejen herně, ale i děním na tribunách. S Klokany jistě dorazí i jejich “přicmrdávači” z Pardubic, takže si všichni vyslechnou své. Hradečtí chystají optickou prezentaci, nechte se překvapit. Prodej sortimentu, zejména pak nástěnných kalendářů bude probíhat opět u stupínku.

Všichni v sektoru G, nechť následují pokynů spíkra!