Setkání klubu s fanoušky v Malšovické aréně!

V úterý 6.2. se uskutečnilo setkání klubu s fanoušky. Není to nic neobvyklého, tato setkání se před podzimem a jarní částí konají už roky, ale letos se poprvé setkání konalo v nové Malšovické aréně.

Tiskové centrum bylo zaplněno do posledního místa – zájem byl opravdu veliký. Krom fanoušků byli přítomni sportovní ředitel Ing. Jiří Sabou, dále pak hlavní trenér Václav Kotal, obránce František Čech a brankář Adam Zadražil. O pár minut déle ještě usedli za dlouhý stůl generální manažer Ing. Richard Jukl s primárkou a předsedkyní představenstva Mgr. et Mgr. Pavlínou Springerovou, Ph. D..
Setkáním provázel, jak už je tradicí, tiskový mluvčí klubu Mgr. Petr Šatalík.

Celá akce trvala zhruba hodinu a půl. V nových prostorách Malšovické arény bylo příjemně, k dispozici bylo i připravené občerstvení.

Rozebíral se odehraný podzim a nepovedený zápas ve Zlíně, dále zimní přípravy, zápas se Šachtarem Doněck, termínová listina, příchody/odchody nebo třeba to, že se Adam Zadražil stal brankářskou jedničkou a v neděli zažije svůj debut v nejvyšší soutěži.

Krom stránky sportovní se samozřejmě konverzovalo i dalších věcech jako jsou například vratné kelímky, které na jaře bohužel ještě nebudou. Dále pak otevření Sportbaru Pod lízátky, to by mělo být v nejbližších týdnech.

Klubu patří velké poděkování za zprostředkování této akce.