V sobotu proti Baníku! Dorazte na setkání s LEGENDAMI!

V sobotu se utkáme počtvrté za sebou doma, tentokrát vyzveme v ligovém zápase ostravský Baník! Utkání začíná v podvečer, přesněji v 18 hodin. Lístky jsou stále v prodeji, pořídit si je můžete na webu fchk.cz.

Zápas s Baníkem je pro nás hodně důležitý, potřebujeme konečně naplno bodovat, k tomu však bude zapotřebí naše podpora z tribun. Pořádně se tedy na sobotu oblečte, každý fanda by si měl určitě vzít hradeckou zimní čepku a také by se neměl obejít bez černobílé šály.

Ještě před utkáním zve fanklub Votroci 2000, z.s. na UNIKÁTNÍ SETKÁNÍ S LEGENDAMI, které se bude konat od 17 hodin ve fanshopu na Malšáku.

Přítomni budou odchovanci Baníku, kteří nechali kus fotbalového srdce pod Lízátky. Kapitáni Wozi s Fíšou, kteří vedli Votroky v těžkých zápasech pod kapelníkem Kotalem. Těšit se můžete ale i na další borce z postupové sezóny 2009-10. Hochmeister, Kasálek, Černý, Němeček, Rezek, Poděbradský, Janoušek atd, atd. Využijte unikátní možnost a potkejte se s legendární partou. Kluci podepíší knížky, dresy, šály, můžete získat unikátní společné foto.

TAK V SOBOTU! NIC NEŽ HRADEC!