POZOR! Zápas s Dynamem odložen kvůli silnému sněžení.

Duel 17. kola FORTUNA:LIGY mezi Votroky a Dynamem se odkládá. Na Střelecký ostrov padla silná sněhová pokrývka, která neumožní sehrání utkání v původně plánovaném čase. Zápas se tak ze soboty 2. prosince musí přesunout na jiné datum. O novém termínu střetnutí Hradce s Budějovicemi budeme informovat v nejbližších dnech.

Souboj černobílých celků se znovu odkládá. Před rokem se měli Votroci poměřit s Dynamem v osmifinále MOL Cupu, původně plánovaný termín 19. listopadu však padl poté, co Střelecký ostrov zasypal sníh. Duel tak musel být odehrán až na začátku února letošního kalendářního roku, Budějovice v něm zvítězily poměrem 2:0.

Stejná situace se opakuje také letos. Zápas 17. kola FORTUNA:LIGY byl původně naplánován na sobotu 2. prosince. Ani tentokrát se však utkání neuskuteční v původním termínu, hrací plocha v Českých Budějovicích je znovu pod sněhem. Oba černobílé kluby tak musí hledat náhradní řešení. O výsledku jednání budeme informovat v nejbližší době.

České Budějovice měly vytápěcí systém hřiště spuštěný dle regulí, hrací plocha však ani s touto pomocí nebyla způsobilá ke hře, což v pátek potvrdil sudí delegovaný Komisí rozhodčích. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Pokud se na nově stanovený termín nebudete moci dostavit, kontaktujte domácí tým na mail klub@dynamocb.cz ohledně vrácení peněz.

(autor článku: Petr Šatalík – fchk.cz)