V sobotu budeme bojovat o další body do tabulky – doma vyzveme Liberec!

Fotbalisté FC Hradec Králové v 15. kole přivítají na svém stadionu liberecký Slovan. Poslední zápas před reprezentační pauzou a zároveň i poslední zápas v první polovině základní části Fortuna ligy je na programu v sobotu na Svatého Martina od 15 hodin. Budou se radovat Votroci ze tří bodů? Pevně věříme, že ano!

Celek ze severu Čech má výbornou formu. Liberečtí bodovali v posledních třech zápasech a navíc postoupili v MOL Cupu přes Mladou Boleslav. Poslední hořkost porážky poznali před měsícem v domácím duelu se Slavií Praha. Svěřenci trenéra Luboše Kozla v posledním zápase porazili České Budějovice 1:0. Díky této výhře se posunuli na 8. místo se ziskem 17 bodů.

Hradec (11. místo, 15 bodů) po příchodu Václava Kotala zlepšil defenzivní činnost. Ze šesti zápasů inkasoval jen pětkrát, z toho tři kousky dala Hradci Sparta. Votroci neobdrželi branku dva zápasy za sebou. Naposledy to bylo na hřišti Slovácka, kde černobílí získali cenný bod za bezbrankovou remízu.

Podaří se jim prodloužit sérii bez obdržené branky? V minulé sezoně se tyto celky utkaly čtyřikrát. Třikrát se radoval soupeř a jednou Hradec. Navíc, když nahlédneme do vzájemných ligových zápasů, tak poslední domácí výhru slavili hradečtí fotbalisté 21.5. 2011. Tento duel vyhráli Votroci 1:0 díky brance Romana Fischera.

Lístků na souboj Hradce s Libercem zbývá ještě hodně, proto neváhejte a přijďte podpořit hradecké fotbalisty v cestě za dalšími třemi body do tabulky a přeskočit tak svého sobotního soka.

Vstupenky si můžete pořizovat ONLINE ZDE!

Vidíme se na tribunách! NIC NEŽ HRADEC!