V neděli se střetneme pod Lízátky se Zlínem!

Fotbalisté FC Hradec Králové přivítají v 5. kole FORTUNA LIGY na svém stadionu FC Zlín. Druhý zápas na novém stadionu je na programu v neděli 20. srpna od 15 hodin.

Moravskému celku se úvod ligy nepovedl. Je zatím na patnácté příčce. Za čtyři zápasy získali zlínští fotbalisté pouhý bod za domácí remízu 1:1 s Libercem. Nechybělo málo a Zlín slavil s Libercem vítězství. Ve druhé minutě nastavení vsítil gól, ale po zásahu VAR branka neplatila (ofsajd).

Hradec je na tom o poznání lépe. Tomu náleží příčka desátá se čtyřmi body za jednu výhru, jednu remízu a dvě prohry. Hradečtí v posledním zápase nepředvedli moc líbivý výkon a odvezli si z Ostravy prohru 0:2.

Vzájemné zápasy v sezóně 2022/2023

Hradec se se Zlínem utkal v loňské sezóně dvakrát. Oba zápasy skončily remízou. Nejprve v mladoboleslavském azylu byla k vidění bezbranková remíza, ale na jaře to stálo za to. Na zlínské Letné padly čtyři branky a jedna červená.

  • 18.9.2022; FC Hradec Králové – FC Zlín 0:0
  • 11.3.2023; FC Zlín – FC Hradec Králové 2:2 (Koubek, Vašulín)

Votroci mají co napravovat po prohře v Ostravě… Podaří se jim podruhé vyhrát na svém novém stadionu a porazit tým Pavla Vrby? Přijďte fandit v neděli pod Lízátka!

Na utkání se budou moct fotbalisté opřít opět o aktivní “Sektor G”, kde mají své místo domácí vlajkonoši. Pokud se chystáte do kotle, berte na vědomí, že v kotli všichni stojí, fandí a podporují svůj milovaný klub!

Vstupenky na utkání jsou v prodeji od pondělí 14. srpna od 9 hodin a pořídit si je můžete ONLINE ZDE!