POZOR! Hlasování o nejužitečnějšího hráče FCHK za jaro 2023!

Vážení členové Fan-klubu a ostatní příznivci FC Hradec Králové. Jarní část sezóny se uchýlila k samému konci a nyní je před námi opět známé hlasování, a tak je třeba vyhodnotit dle vašeho uvážení tři nejužitečnější hráče “Votroků” za jaro 2023. Votroci skončili po odehrané nadstavbě na senzačním 8. místě tabulky. Na jaře jsme zažili spousty herních výkyvů, ale vzhledem k tomu, že jsme nehráli ani jeden zápas doma, tak se s tím naši kluci poprali nadmíru skvěle. Jelikož hráli kluci týmově, nebude pro fanoušky hlasování vůbec jednoduché.

Informace ohledně hodnocení se nemění. Od 30. května můžete posílat na mailovou adresu votroci2000@seznam.cz svůj návrh na ocenění tří hráčů, do předmětu napište JARO 2023, tzn. 1. místo, 2. místo a 3. místo. První hráč dostane 3 body, druhý umístěný 2 body a player na třetím místě 1 bod. Hlasovat je možné pouze na výše uvedený mail.
Po odhlasování jara budou sečteny hlasy s těmi podzimními a vzejde vítěz, tedy nejužitečnější hráč za sezónu 2022/2023. K ukončení hlasování dojde 30.6. 2023!

Jenom připomínáme, aby jste se snažili hodnotit objektivně dle výkonů jednotlivých hráčů! Putovní pohár obhajuje Adam Vlkanova.

Výbor Vás žádá o maximální účast v této akci, aby hodnocení bylo co možná nejobjektivnější, děkujeme!