POZOR! Hlasování o nejužitečnějšího hráče FCHK za podzim 2022!

Vážení členové Fan-klubu a ostatní příznivci FC Hradec Králové. Podzimní část sezóny se uchýlila k samému konci a nyní je před námi krátká zimní přestávka, a tak je potřeba vyhodnotit dle vašeho uvážení tři nejužitečnější hráče “Votroků” za podzim 2022. Votrokům patří po 16 odehraných zápasech 5. místo tabulky, za 7 výher, 2 remízy a 7 porážek získali zatím 23 bodů. Do jarní části mají nahraný slušný počet bodů, přesto bude jaro nesmírně napínavé, tabulka je totiž pěkně nabitá.

Informace ohledně hodnocení se nemění. Od 11. prosince do 15. ledna 2023 odešlete na mailovou adresu votroci2000@seznam.cz svůj návrh na ocenění tří hráčů, do předmětu napište PODZIM 2022, tzn. 1. místo, 2. místo a 3. místo. První hráč dostane 3 body, druhý umístěný 2 body a player na třetím místě 1 bod. Hlasovat je možné pouze na výše uvedený mail.
Po odhlasování podzimu bude za půl roku následovat hlasování za JARO 2023, body sečteme a vzejde vítěz, tedy nejužitečnější hráč za sezónu 2022/2023.

Jenom připomínáme, aby jste se snažili hodnotit objektivně dle výkonů jednotlivých hráčů! Putovní pohár obhajuje Adam Vlkanova.

Výbor Vás žádá o maximální účast v této akci, aby hodnocení bylo co možná nejobjektivnější, děkujeme!