Předvánoční párty pro věrné fanoušky

Fan-klub VOTROCI 2000 za podpory našeho FC Hradec Králové si Vás dovoluje pozvat na předvánoční večírek. Akce je určená nejen pro členy Fan-klubu, ale i pro všechny ostatní fanoušky, kteří jezdili na naše zápasy do Mladé Boleslavi a byli v ní alespoň jednou.

Akce se uskuteční v pátek 16.12. 2022 v Hudebním clubu Lucie na Novém Hradci. Začátek je naplánován na 19,00 hodin. Součástí akce bude i koncert hradecké skupiny Metanol. Skupina, jejíž hudební úroveň jde strmě nahoru a v posledních měsících zaznamenala velký úspěch a nárůst fanouškovské základny, bude hlavním bodem programu. Navíc v současné době skupina pracuje na nové skladbě oslavující  hradecké VOTROKY. Tu by chtěla představit ještě před dostavbou našeho nového stadionu a věnovat ji právě nám, fotbalovým fanouškům Votroků.
Součástí večera bude i diskotéka , takže vezměte své drahé polovičky a přijďte. Akce je bez vstupného. V restauraci je nový nájemce a ten má na výběr z několika druhů piv. I obsluha je nová. Program může být doplněn o překvapení. 

Členové fan-klubu se sejdou již v 17, 30 na pravidelné schůzi přímo v koncertním sále. Zde pro ně bude připraveno občerstvení zdarma. Schůze skončí se začátkem akce.

Na všechny se těší výbor VOTROCI 2000.