V sobotu nás čeká souboj o Východní Čechy!

V sobotu 29.10. odehrajeme jedno z dalších důležitých utkání, ne-li nejdůležitější, asi už se opakujeme, ale každý zápas má svou váhu. Tentokrát se však jedná o derby s Pardubicemi. Tyto zápasy mají vždy svůj určitý náboj a nejinak tomu bude i tentokrát. Duel začíná v 15 hodin a odehrajeme ho v našem azylu v Mladé Boleslavi.

Hradečtí fotbalisté jsou momentálně na vítězné vlně. Z posledních tří zápasů odcházeli ze hřiště třikrát jako vítězové se skórem 9:2. Formu máme tedy skvělou, hrajeme s pokorou, organizovaně a naše hra do těla dělá zatím ostatním týmům velké problémy, což nás moc těší. Momentálně jsme na senzačním 4. místě a to máme pouze horší skóre než třetí Sparta, kde nám rozhodčí významně uškodili.

Soupeř z Pardubic se letos zatím trápí. Získal pouze dvě vítězství v “domácím” prostředí v Ďolíčku a krčí se se šesti body na beznadějně posledním místě tabulky.

Poslední tři vzájemné zápasy s Pardubicemi na domácí půdě

  • 2018/19 -> FC Hradec Králové – FK Pardubice 4:1 (2x Djurdjevic, Pokorný, Da Silva)
  • 2019/20 -> FC Hradec Králové – FK Pardubice 1:0 (Martinec)
  • 2021/22 -> FC Hradec Králové – FK Pardubice 2:0 (Král, Vašulín)

Nyní už vyhlížíme derby a všichni se těšíme. Pro Východní Čechy to bude fotbalový svátek, věříme, že “Votroky” konečně pojede podpořit větší část fanoušků, protože si to hráči za předvedenou hru stoprocentně zaslouží. Ti aktivní se sejdou v sektoru F a na zápas se chystáme tradičně VŠICHNI V ČERNÉM!

Doprava na zápas s Pardubicemi

Pokud se nedokážete vypravit po vlastní ose, můžete zvolit jako dopravu na sobotní zápas autobus, hlásit se můžete do čtvrtka 27.10. do 12:00 ZDE!

Vstupenky na zápas s Pardubicemi

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji ZDE nebo na pokladně před samotným zápasem. Jedná se o rizikové utkání, a tak vyjde vstupenka na 200 Kč. Členové našeho fanklubu si mohou vstupenku pořídit před zápasem na pokladně s 50% slevou, tedy za 100 Kč.

  • Kdy: sobota 29.10. 2022
  • Začátek zápasu: 15 hodin
  • Kde: Lokotrans aréna v Mladé Boleslavi
  • Doprava: po vlastní ose, autobusem či vlakem

Pojeď podpořit Votroky do Mladé Boleslavi a prodloužit zároveň sérii bez porážky proti našemu úhlavnímu rivalovi z Pardubic!