V sobotu opět “doma”, tentokrát proti Brnu! Hlaste se do autobusu!

Polovina základní části Fortuna Ligy se blíží. V dalším kole (12.) hostí fotbalisté FC Hradec Králové nováčka ligy, Zbrojovku Brno. Utkání se odehraje opět v mladoboleslavské Lokotrans aréně a opět to bude v sobotu od 16:00h. Hradci se proti Zbrojovce nedaří. Naposledy vyhráli 2:1 v roce 2015. Je čas přerušit tuto sérii.

Poslední tři vzájemné zápasy s Brnem na domácí půdě

  • 2016/17 -> FC Hradec Králové – FC Zbrojovka Brno 0:0
  • 2018/19 -> FC Hradec Králové – FC Zbrojovka Brno 0:1
  • 2019/20 -> FC Hradec Králové – FC Zbrojovka Brno 1:1 (Samko)

V sobotu se od 16. hodiny utkáme s nováčkem soutěže. Zbrojovka Brno měla dobrý start, kde měla po 5 kolech 10 bodů. Poté jakoby jim pomalu docházela šťáva a v posledním zápase na domácím hřišti schytala debakl 0:4 od pražské Sparty. Svěřenci trenéra Dostálka se nachází na 8. místě se 14 body. Poslední zápasy se jim moc nepovedly a mají co napravovat a soupeřem jim bude oblíbený Hradec.

Hradečtí budou do sobotního duelu nabuzeni výhrou 4:1 nad Teplicemi, ve kterém hráli od 30. minuty v deseti. Votroci se díky výhře vyhoupli do klidnějších vod a okupují pátou příčku se sedmnácti body. Díky červeným kartám budou v duelu s Brnem chybět Rybička se Smržem, dále nejspíš i Ryneš a dlouhodobě zraněný Urma. Naopak se do sestavy vrací bojovník Petr Kodeš. Do hry také může zasáhnout i uzdravený Michal Leibl. Černobílí se budou určitě chtít dostat do ještě klidnějších vod. Ono po dvanácti kolech mít 20 bodů, to nezní špatně, že?

Doprava na zápas se Zbrojovkou

Do Mladé Boleslavi jistě vyjede bus a do busu se můžete hlásit ZDE! Hlásit se můžete do čtvrtečních 12 hodin.

Vstupenky na zápas se Zbrojovkou

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji ZDE nebo na pokladně před samotným zápasem.

  • Kdy: sobota 15.10. 2022
  • Začátek zápasu: 16 hodin
  • Kde: Lokotrans aréna v Mladé Boleslavi
  • Doprava: po vlastní ose, autobusem či vlakem

Mít po dvanácti kolech 20 bodů, to by byla paráda. Pojeď podpořit Votroky a pomoci jim k této metě!