7. kolo: FC Hradec Králové – FC Baník Ostrava 0:0

V 7.kole F:L se Votroci utkali s trápícím se Ostravským Baníkem. Po třech vítězných zápasech byli všichni v očekávání co přinese tento duel.

Zápas

V základní sestavě Votroků se představili obě posily z Viktorie Plzeň, Matej Trusa a Filip Čihák. Po oboustranně nevýrazném prvním poločase, přišlo hned z kraje druhé poloviny utkání vyloučení borce Votroků Filipa Novotného. Přišel tlak Baníku, který Hradečtí ustáli. Těsně před koncem utkání nevyužil svou velkou příležitost Čihák a tak skončil zápas remízou 0:0. Hradec tím natáhl sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy.

Sestava Votroků: Reichl – Klíma, Čihák, Smrž – Gabriel, Rada (C) (75. O. Ševčík), Kodeš, Ryneš (46. Novotný) – Kubala, Trusa (65. J. Kučera) – Vašulín (65. Harazim, 85. Rybička)

Návštěvnost, fandění a vše okolo

Zápas v Lokotrans aréně vidělo 2022 diváků.  Baník přijelo podpořit asi 250 Chacharů. V domácím sektoru pro vlajkonoše se sešlo přibližně 50 aktivních fanatiků. Podpora Votroků byla celkem slušná. Za místy vydatné podpory fanoušků z vedlejších sektorů se fandilo celý zápas. Celková atmosféra na zápase byla dobrá. Ale máme rozhodně co zlepšovat. Hlavně co se počtů týče. Tým na třetím místě  tabulky si to určitě zaslouží!!!


Sektor Votroků proti Baníku

Závěr

K dalšímu zápasu zajíždíme do Jablonce. Na střelnici změříme síly s místním FK, které zatím zůstává za očekáváním. Využijte všech možností dopravy a pomozte vytvořit co největší podporu pro Votroky. Začátek zápasu je v neděli 11.9.2022 v 16:00.