Schůze výboru fanklubu Votroci 2000, z.s.

Na středu 2.2. 2022 jsme uspořádali schůzi výboru fanklubu Votroci 2000, z.s., původně se měla dělat klasická beseda pro všechny členy našeho fanklubu, kam by dorazil tradičně i sportovní ředitel, hlavní trenér, tiskový mluvčí a některý z hráčů, ale vzhledem k momentální situaci (C-19) jsme byli obeznámeni ze strany klubu FCHK, proč besedu prozatím odložit, což jsme vzali na vědomí a samotným nám to přišlo rozumné.

Sešel se tedy alespoň výbor fanklubu Votroci 2000, z.s., aby se vyjasnilo a odhlasovalo několik bodů:

  • členská schůze se uskuteční 11. března 2022, je to pevné datum, se kterým už nebudeme hýbat (bližší informace ke schůzi pošleme zavčasu všem členům fanklubu na mail)
  • akci “Votroci sobě” podpoří náš fanklub částkou 5 000,- (schváleno)
  • od 1.1. 2022 mají noví členové trochu pozměněné průkazky, liší se především zadní text a pár detailů na přední straně (schváleno)
  • placení členských příspěvků je třeba zaplatit vždy nejpozději do 30.6. aktuálního roku, aby jste v nadcházející sezóně mohli čerpat slevy na zlevněné permanentky a zlevněnou dopravu na venkovní zápasy
  • slevy zůstávají i nadále stejné, pro členy platí: zlevněné permanentky, zlevněná doprava na venkovní zápasy a sleva ve fanshopu (pokud chcete uplatnit slevu ve fanshopu, je třeba se prokázat u obsluhy průkazkou)

Pohárové utkání s Bohemians 1905 se po odvolání naším klubem odehraje 15.2. od 16 hodin v Mladé Boleslavi. Jde o čtvrtfinálový zápas, takže netřeba dodávat, o jak důležité utkání jde a svou roli tak bude hrát i naše podpora v hledišti.

Za výbor přítomni: Jan Kotouček, Tomáš Roman, Ing. Radek Feix, Bohumil Jakoubek, Ing. Jan Sedunka, Dalibor Šustr, Jan Nymsa
Host: Mgr. Michal Petrák (tiskový mluvčí FC Hradec Králové)

Výbor fanklubu Votroci 2000, z.s.