V neděli “doma” proti Karviné!

FORTUNA LIGA se následujícím víkendem přesune do své druhé poloviny základní části. V 16. kole totiž hostí v mladoboleslavském azylu tým z východu republiky, tým MFK Karviná. Zápas je na programu v neděli 28.11. od 15 hodin. Oba celky se proti sobě utkaly o letních prázdninách. Hradec v tomto zápase vedl díky brzkému gólu Pavla Dvořáka. Vedení Votroci neudrželi a remizovali 1:1. Hradec měl v zápase hodně gólových příležitostí. A jak si vedou oba celky nyní?

Zatímco v Hradci panuje spokojenost, v Karviné je to přesně naopak. Moravskoslezský celek získal za 13 zápasů pouhých 5 bodů za pět remíz, avšak mají ještě dva zápasy k dobru. Karvinským náleží momentálně díky lepšímu skóre předposlední místo v tabulce a na svou první výhru stále čekají a pevně věříme, že budou čekat ještě minimálně 14 dní.
Hradec je několik kol za sebou v TOP 6 zaručující skupinu o titul. V posledním zápase Východočeši remizovali na Hané 2:2. V utkání 2:0 prohrávali, ale opět se dokázali semknout a připsat si další bod do tabulky.

Votroci jsou v duelu s Karvinou favoritem a budou potřeba podporu v hledišti. Klub vypravuje autobus, hlásit se můžete ZDE.
Mění se bohužel i pravidla pro vstup na stadion, ta se dočtete naopak ZDE.

Nic než Hradec! Votroci do toho!