V pátek nás čeká prvoligové derby! Doraz v ČERNÉM!

V pátek 17.9. se uskuteční derby, speciální bude v tom, že půjde o derby PRVOLIGOVÉ! Trochu to kazí sice, že se nebude hrát v Hradci Králové, ale do azylu, který máme v Mladé Boleslavi to není rozhodně nikterak daleko, takže vyjet podpořit “Votroky” je prostě povinnost! Utkání začíná v 19 hodin.

Hradečtí fotbalisté jsou na vítězné vlně, po lídru tabulky s Plzně si v poháru poradili s Březovou a v neděli přivezli všechny body z Českých Budějovic. Nyní nás však čeká něco víc, než jsou všechny zápasy. Derby je specifické a vždy do něj jdeme naplno, jak na hřišti, tak v hledišti. Je potřeba natáhnout šňůru bez prohraného derby o další zápas a všichni věříme, že to zvládneme.

Pokud jste se nenahlásili do autobusu, nezoufejte! Domluvte se s kamarády a vyrazte do Bolky auty nebo vlakem.
Aktivní fanoušci se sejdou v sektoru “F”. Prosíme všechny, aby dorazili včas. Nezapomeňte, že na derby jedeme všichni v ČERNÉM! Na zápas chystáme zajímavé prezentace, tak ať se vše vydaří podle našich představ. Během zápasu dbejte pokynů speakera.
Ve druhé půli bude cestovat kasička, tak nám přihoďte nějaké drobné, ať můžeme doplnit zásoby materiálu pro naše tvoření.

Tak v pátek, bando! NIC NEŽ HRADEC!