V neděli vyzveme lídra z Plzně!

Po dvou týdnech se zase představíme “doma” v Mladé Boleslavi, kde bude naším soupeřem plzeňská Viktoria. Votroci budou mít o motivaci dvojnásob postaráno, neboť ještě nevyhráli a Plzeň naopak zatím nezná přemožitele. Utkání začíná v 16 hodin.

Západočechům patří po pěti odehraných kolech 1. místo neúplné tabulky. Viktoriáni zatím neztratili ani bod, naposledy to odnesla Karviná, kterou Bílkova družina porazila 2:0. Plzeňským se daří také v konferenční lize, kde mají našlápnuto k postupu, když doma porazili CSKA Sofia 2:0, odveta je čeká ve čtvrtek (26.8.) v Bulharsku.

Hradeckému celku zatím patří třináctá pozice a hodně by jim pomohl první tříbodový zisk. Naposledy hráli na Letné, kde odehráli sympaticky první poločas, ovšem ve druhé půli letenští vsítili čtyři branky a bylo po nadějích. Asistent trenéra Standa Hejkal pronesl, že porážet musíme především naše sousedy v tabulce, což je pravda, ale proč nepřekvapit už v neděli proti Plzni.

Do Mladé Boleslavi klub opět vypráví autobus, do kterého se můžete hlásit ZDE. V odkazu najdete i informace ohledně vstupenek na zápas. Určitě na “Votroky” nezanevřete, čeká nás ještě spousta zápasů a bojů o body. Náš tým je nováček, spousta hráčů hraje první ligu poprvé a stoprocentně odevzdávají na hřišti maximum, proto pojďme odevzdat to nejlepší ze sebe i my v hledišti. Sejdeme se na tradičním místě a podpoříme společně naše borce!

Nic než Hradec!