Podruhé “doma”, přijede Liberec

Votroci ve 3. kole přivítají v mladoboleslavském azylu FC Slovan Liberec, který nezačal sezónu podle svých představ. Zápas v Lokotrans Aréně se odehraje v sobotu 7. srpna od 16 hodin.

Severočeskému týmu se nepovedl start ligy a po dvou kolech jim náleží poslední příčka. Liberec prohrál na Slovácku 0:1 a v sobotu večer inkasoval “bůra” od pražské Sparty. Navíc v zápase se Spartou přišel o zkušeného obránce Gebre Selassieho, jenž po dvou žlutých kartách musel předčasně opustit trávník a v dalším zápase nenastoupí kvůli červené.

Votroci mají smíšené pocity. Sice ještě neprohráli, ale taky ztratili minimálně dva body. V zápasech si vytvořili několik stoprocentních šancí, ale byly využity jen dvě a to stačilo jen na dvě remízy 1:1 (Bohemians a Karviná). Navíc se můžou pyšnit i výbornou sérií bez prohry. Naposledy v soutěžním zápase prohráli v Líšni, v březnu tohoto roku.

V ligových vzájemných zápasech se Votrokům proti Liberci nedaří. Nejenže nedokáží severočeský tým porazit, ale ani střelecky se prosadit. Poslední ligový gól, který Hradec Liberci vstřelil, padl 30. září roku 2012 z kopačky Harise Harby!

Další informace k zápasu…

V sobotu přicestuje jistě početná skupina libereckých fanoušků a ti jistě budou hlasitě podporovat své příznivce. Proto se pojďme hecnout, přijet v co největším počtu, naplnit kotel, vytvořit fanatickou atmosféru a pomoci klukům v cestě za první výhrou v lize! První dva zápasy byly z pohledu fans aktivit bídné. Je čas ukázat, že do ligy patříme i na tribunách! Sejdeme se opět v sektoru “F”, kde budeme ve stoje podporovat naše borce. Kdo chce sedět, ať využije jiný ze sektorů. NIC NEŽ HRADEC!

Do města automobilů se lze dostat několika způsoby. Autem, vlakem či klubovým autobusem. Více informací ke klubovému autobusu (jak se přihlásit, v kolik a odkud se odjíždí) naleznete ZDE!