Beseda fanoušků s hráči a vedením FCHK

Ve středu 2. září proběhla v areálu Háječek beseda fanoušků s hráči a vedením FC HK. Tentokrát byl pořadatelem fotbalový klub, na rozdíl od předešlých let, kdy besedu organizoval náš Fanklub. Za hráče byli přítomni Pavel Dvořák a Adam Vlkanova, za oddíl pak pánové Michal Petrák, Jiří Sabou, Ondřej Prášil a paní Soňa Suchá.

Před zahájením besedy byl předán putovní pohár a čestné uznání Adamu Vlkanovovi, za vítězství v anketě fanoušků o nejužitečnějšího hráče sezóny 2019/2020. Adam tuto trofej získal již potřetí. Můžeme se těšit na příští. Již 15. ročník této ankety.
Potom se začalo diskutovat. Nejprve informace ke stadiónu, dále hráči vysvětlili málokdy vídaný třetí gól v Jihlavě. Dotazy směřovali i o možnosti, kde by se hrálo v případě postupu do první ligy. Hlasovalo se o tom, zda pustit Vlkanovu pryč, nebo ne. Většina byla pro jeho pokračování v Hradci, ale v případě nabídky ze zahraničí, která by byla pro něho výhodná, souhlasili všichni s uvolněním.
Přítomných asi 35 účastníků potěšilo servírované občerstvení hrazené oddílem. Po hodině a třech čtvrtinách se účastníci rozešli, spokojeni s průběhem setkání.

(zdroj fotek: fchk.cz)