V neděli jedou VOTROCI do Jihlavy!

Po úvodním domácím zápase s Vlašimí (1:0), nás nyní čeká také první výjezd sezóny a hned z kraje sezóny nepůjde o jednoduchého protivníka. V neděli 30.8. 2020 zajíždí hradečtí fotbalisté na půdu dobře známého týmu Vysočiny Jihlava. Utkání to bude velmi zajímavé už jen proto, že se utkají dva týmy, kteří poslední roky okupují nejvyšší příčky tabulky a mají i ty nejvyšší cíle.

Tým Jihlavy zatím neodehrál žádný zápas a bude to pro něj premiéra, protože utkání v Chrudimi se stejně jako to naše s Vlašimí odložilo. Nicméně my jsme zápas odehráli hned ve středu, Jihlava nikoliv. Tým prošel velkou změnou, nový trenér, velká obměna kádru, kde zůstal jen Lacko se střelcem Klobásou, David Vaculík oblékl sako a plní si povinnosti v kanceláři, odešel také zkušený Lukáš Zoubele na Žižkov nebo Tijany. Jak cituje na klubovém webu trenér Zdenko Frťala, jdeme tak trochu do neznáma.

Votroci na úvod sezóny porazili Vlašim 1:0, kdy se o branku postaral Honza Král. Tým měl i několik dalších šancí, ale ty neproměnil, protože si je šetří právě na jihlavské ježky. V Jihlavě určitě budeme chtít navázat na výkon z úvodního kola a zvítězit.

Do Jihlavy mohou vyrazit také fanoušci Votroků, pro které bude otevřen sektor “D” (hodně daleko za brankou). Na stadion bude normálně vpuštěni, je možná nějaká kontrola (měření teploty), stejné jako doma. Žádná extra buzerace, pouze opatření kvůli koronaviru.

INFORMACE

  • Kdy: neděle 30.8. 2020
  • Začátek zápasu: 17:00
  • Doprava: po vlastní ose
  • Vstupné: 100,-
  • Sektor pro hosty: Sektor “D”

SPOLEČNĚ ZA HRADEC!