Fanoušci hodnotili hráče FCHK za podzim 2018

Vážení příznivci FC Hradec Králové.
Dnem 31. prosince byla uzavřena podzimní část ankety o nejužitečnějšího hráče FC HK dle mínění fanoušků. Průměrná návštěvnost na podzimních zápasech “votroků” byla 1219 diváků.
Do ankety dorazilo celkem 41 tipů, což je 3,4% diváků. Je to poměrně málo, ale pravidla stanovená výborem platí a názor příznivců bude platný.

V hodnocení obdrželo body celkem 16 hráčů, z čehož pramení, že celý tým podával skvělé výkony a cenu si zaslouží více hráčů. Pořadí nebudeme zveřejňovat, abychom neovlivnili bodování na jaře. Zatím se jeví celkem pět kandidátů na medailové pozice, v  abecedním pořadí Durděvič, Martinec, Miker, Ottmar a Vlkanova. Ostatní mají na svých kontech od jednoho do deseti bodů. Není to však konečné, ještě se to určitě promíchá a bude to napínavé až do samého konce.
Všem, kteří se zúčastnili hlasování, výbor fan-klubu VOTROCI 2000 děkuje a doufá, že účast při hlasování na jaře bude mnohem vyšší.
Připomínáme, že podzimní body máme zapsané ve svém seznamu. Po jarní části budeme hodnotit hráče za jaro 2019, poté se body sečtou s těmi podzimními a vzejde vítěz, tedy nejužitečnější hráč sezóny 2018/2019.
S pozdravem, výbor fanklubu.