V neděli VŠICHNI NA DERBY!

Tak jsme se dočkali! Do Hradce Králové přijede největší rival Votroků. Votroci totiž v rámci patnáctého kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY hostí 20 km vzdálené Pardubice. Derby je na programu v neděli 11. listopadu od 15 hodin.

Hradec a Pardubice dělí od sebe dvě příčky v tabulce F:NL, avšak pouze jeden bod.
“Černobílí” se momentálně nachází na 3. místě a dosud nasbírali 26 bodů. Minulý týden vyloupili brankou Jirky Mikera z poslední minuty Ústí nad Labem. Pardubicím patří pátá příčka s 25 body.

V neděli se očekává i vyšší návštěva. V hledišti a na hřišti oba tábory nechají všechno a pevně věříme, že po devadesáti minutách se bude radovat naše královské město!

Na tento zápas se připravuje i náš kotel!

K vidění bude hned několik optických prezentací. Ta hlavní už při nástupu hráčů na hrací plochu, tak přijďte opravdu včas. Na choreografiích jsme strávili spousty času a vrazili do nich hodně energie, tak koukejte dorazit, ať vše vyjde na jedničku!

Během zápasu budou v prodeji čtyři druhy vlepek, tak se stavte u stupínku. Kolovat bude také kasička přímo v sektoru pro domácí fanoušky. Přispět může kdokoliv z hradeckých fanoušků, budeme moc rádi. Výtěžek půjde na další choreoaktivity našeho kotle. Díky!

A teď všichni najednou!!! Nic než Hradec!!!