V sobotu od 17:15 hostíme na našem “stadionu” Zbrojovku!

Fotbalisté FC Hradec Králové ve třináctém kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY hostí Zbrojovku Brno. Zápas mezi třetím a devátým týmem ligy je na programu v sobotu 27. října od 17:15 hodin. Tento duel bude přenášet živě ČT Sport, ale “votroci” budou mnohem raději, když je přijdete podpořit přímo na stadion.

Hostujícímu Brnu se po sestupu z nejvyšší soutěže daří “střídavě”. Po dvanácti odehraných kolech obklopují deváté místo tabulky se 17 body. V posledním kole remizovalo doma se Sokolovem 0:0 a natáhlo tak šňůru 3 zápasů bez obdržené branky.

Hradec doma nezažil ještě hořkost porážky. Vždy zvítězil či remizoval s Vítkovicemi 0:0. Minulé kolo odehráli Hradečtí též před kamerami ČT. Ve šlágru kola v Českých Budějovicích prohráli 3:1. S Brnem jistě přijede i početná skupina fanoušků, na což nejsme zvyklý, tudíž by bylo super, kdyby jsme konečně dali dohromady pár bláznů, co mají chuť zafandit, ať předejdeme ostudě, že u nás bude Brno jako doma. Tak proto přijď do kotle povzbudit naše borce, udržet domácí neporazitelnost a vyhrát tento zápas.

Není důležitý počet, ale mentalita! Pojďme s tím už něco provést! Ať žije Hradec!