25. kolo: FC Hradec Králové – MFK Frýdek-Místek 4:0 (2:0)

Dva zápasy, dva hattricky dvěma různými hráči, to bylo vystoupení Votroků během pěti dnů na Všesportovním stadionu v Hradci Králové. Nejprve v úterý zničil Olympii hattrickem kanonýr Honza Pázler a nyní o víkendu záložník Marek Krátký.
Frýdek – Místek přijel do Hradce s výhrou nad silnou Příbramí a chtěl se pokusit sebrat body i dalšímu silnému týmu. To se hostům nepovedlo a odjeli s debaklem 0:4.

Zápas

První vážnější šanci měli domácí, ale Mihálka Vlkanova nepřekonal. Překonal ho až po půl hodině hry Mára Krátký, který pumelicí nedal brankáři šanci – 1:0. Jak to bylo poslední zápas s Olympií, tak to bylo i teď. V nastavení prvního poločasu se opět domácí prosadili. A po druhé to bylo po ose Černý – Krátký a Krátký rozvlnil síť frýdecko – místecké branky. Do šaten se šlo za stavu 2:0 pro Votroky.
Druhé dějství začali lépe Hradečtí. A zaslouženě vstřelili další branku. Teda spíš oni ne, byl to hostující Literák, který si kopl kulatý nesmysl do své branky – 3:0. Poté měli šance i hosté, ale pohotový Oťas vše vychytal. Noo a blížil konec zápasu a druhý hattrick byl na světě. Vlkanova předložil balon Krátkému a fen svým třetím gólem v zápasu upravil skóre na 4:0.

Fotogalerie

(Autor fotek: Ondřej Littera)

Závěr

  • Mára Krátký vstřelil hattrick
  • Domácí bilance na jaře je neuvěřitelná
  • V neděli hrají “votroci” v Sokolově