21. kolo: FC Hradec Králové – FC Zbrojovka Brno 0:0

Hradečtí fotbalisté na jarní výhru stále čekají. Ve dvacátém kole ePojisteni.cz ligy hostili Zbrojovku Brno. Zápas, který Votroci měli zvládnout za 3 body se bohužel nevydařil podle přestav . Votroci si připsali pouze bod za bezbrankovou remízu.

Trenérské duo Pilný – Frimmel udělalo v základní sestavě šest změn oproti minulému zápasu. Poprvé se v základu objevila letní posila Milan Černý a ten si nevedl vůbec špatně. Jeho centry zaváněly gólem, ale bohužel svítila vždy nula na tabuli. První velkou šanci měli Brněnští. Krejčí trefil Ottmarovy nohy, když byl zcela osamocen. Ke konci poločasu se mohlo změnit skóre. Útočník Brna Řezníček přihrál do lepší pozice Vraštilovi, ten při jeho smůle trefil tyč.
Druhá půle nabídla na obou stranách mnoho rychlých brejků, ale ani po jednom z nich nebyl stav změněn. V 72. minutě měl šanci ke skórování Hůlka, ale gólovku nevyužil. V závěru utkání mohly oba týmy strhnout vedení na svou stranu. Nejprve brněnský Ashiru protáhl Ottmara a poté na druhé straně unikl Malinský obráncům, ale branku minul.
Necelá dvoutisícovka diváků byla svědky remízy 0:0. Votroci doma na jaře ještě neskórovali.

Nyní následuje reprezentační přestávka, ve které je potřeba nabrat síly a připravit se pořádně na Zlín, kam zajíždíme 1.4. 2017 a fanklub VOTROCI 2000 bude vypravovat minimálně jeden autobus.