Dohrávka 16. kolo: FK Baumit Jablonec – FC Hradec Králové 2:1 (2:0)

V úterý se hradečtí fotbalisté představili v dohrávce 16. kola na půdě Jablonce nad Nisou. Na podzim Jablonci podlehli v azylu v Mladé Boleslavi 1:2, stejným výsledkem skončilo i naše druhé měření sil. Jablonec si zajistil dvoubrankový náskok už v první půli, výsledek zkorigoval zhruba čtvrt hodiny před koncem Láďa Martan.

Report výjezdníka

Tak jsme dorazili na jabloneckou Střelnici! Dvaadvacet věrných fanoušků se přijelo podívat na Votroky v úterní dohrávce do Jablonce.
Po prvním poločase chtěli někteří odjet, protože naši opět upadli do letargie, i když se hráči snažili, ale vždy se něco zadrhlo. Trenér Pilný zřejmě nemá jiného útočníka, a tak totálně sterilní Žondra opět nic neudělal – nevstřelil gól. Zřejmě to po něm nikdo nechce. Škoda, byli jsme lepší, ale fotbal se hraje na góly a ty dával opět soupeř.
Ve druhém poločase jsme se příchodem neúnavně bojujícího Pavla Černého zvedli a bylo se na co dívat. Kluci hráli rychlý kombinační fotbal a Jablonec přehrávali. Domácím jako již tradičně pomáhali rozhodčí, ale na to se nesmíme vymlouvat.
Klobásy byly výborné a trochu se i fandilo. Vyrovnávací gól jako vždy nepadl, a tak zahřála u srdíčka alespoň pěkná gólová střela Ládi Martana.

Další zápas nás čeká v neděli, kdy na Malšovickém stadionu hostíme od 15:00 Zbrojovku Brno!