V neděli přivítáme pod Lízátky Duklu Praha!

Zimní přestávka je za námi a konečně nám začíná jarní část sezóny. Hned první jarní zápas sehrajeme doma v Hradci Králové. Pod Lízátky se střetneme s neoblíbeným soupeřem Duklou Praha, se kterou máme trestuhodnou bilanci a budeme ji chtít konečně zlomit. Zápas se uskuteční v neděli 19.2. 2017 od 14 hodin.

V zápase budou naši trenéři postrádat hned několik hráčů. Na marodce jsou Holeš, Janoušek, Vlkanova, Schwarz a také Žondra. Mimo hru bude nejspíš i Jirsák, který čeká na transfer kartu z Kazachstánu. K zápasu bude naopak připraven Hůlka, který přišel na hostování z Mladé Boleslavi.

Votroci mají s Duklou mizernou bilanci, kterou budou chtít zlomit. Nenahrává nám ani obsáhlá marodka, ale o to větší bude motivace Duklu konečně porazit, kluci musí jezdit po zadku a semknout se.

Vzájemné zápasy s Duklou na domácí půdě

  • 2011 / 2012 -> FC Hradec Králové – FK Dukla Praha 0:2
  • 2012 / 2013 -> FC Hradec Králové – FK Dukla Praha 0:3
  • 2014 / 2015 -> FC Hradec Králové – FK Dukla Praha 2:4 (Halilovič, Dvořák)

“Votroci” se ovšem budou muset obejít bez podpory kotle, který zůstane po celé jaro opuštěn. Klub nevyhověl prohlášením fan-klubu VOTROCI 2000 a skupiny Ultras Hradec, a tak není bohužel jiná možnost.

Přesto nikoho nechceme nutit, aby nefandil. Povzbuzovat můžete, ale použijte prosím jiné sektory. Respektujte naše rozhodnutí a sektor H (kotel) nechte prázdný, děkujeme za pochopení.

—————————————————————————————————–

Před zápasem a o poločasové přestávce si budete moci “u choreoboudy” zakoupit samolepky z edice JARO 2017. Dále budete moci přispět na novou hlavní vlajku UH a také nové vlajky na tyčích, které nám byly v zimní přestávce odcizeny ze skladu. Děkujeme.