Tradiční beseda fanoušků, hráčů a vedení klubu v A Sportu

Jako již tradičně před zahájením ligové sezóny se uskutečnila beseda fanoušků s klubem FC Hradec Králové. Beseda byla uskutečněna na oblíbeném místě v A Sportu v Malšovicích. Do příjemného prostředí si našlo cestu přes tři desítky fanoušků hradecké kopané, které byly zvědavé hlavně na čtyři nové posily. Nejen nové posily, ale i další hráče a vedení klubu přivítal za celý spolek předseda fanklubu VOTROCI 2000 Jan Kotouček.

Za FC Hradec Králové byli přítomni brankář Radim Ottmar, který dostal putovní pohár pro nejlepšího hráče za sezónu 2015/16. O vítězství rozhodli fanoušci, jenž mu dali nejvíce hlasů.
Přítomen byl také Pavel Černý, který od kabiny získal nejvíce hlasů a stal se pro nový ročník kapitánem černobílých barev.
Taktéž proběhlo představení nových hráčů (Jan Mudra, Libor Žondra, Ladislav Martan, Milan Černý) a zhodnocení přípravy lodivodem “votroků” Bohuslavem Pilným.
Dále byli na besedě přítomni Pavel Krmaš (nový sportovní manažer), Milan Frimmel (druhý trenér), trenér brankářů Karel Podhajský,  ing. Richard Jukl a PaedDr. Jindřich Vedlich, Ph.D..

Po zhodnocení příprav byla velkým tématem probíhající rekonstrukce stadionu. Pan Jukl fanouškům zdůraznil, že zápas Hradce se Slavií bude stoprocentně odehrán na Všesportovním stadionu. Náměstek primátora Jindřich Vedlich poté dodal, že je podané územní rozhodnutí pro nový stadion, které bude vydané (tedy mělo by být vydané, pokud ho nenapadnou opět odpůrci) na podzim a v druhé půlce roku 2017 by se mělo konečně kopnout do země a začít stavět nový. Na řadu také přišly otázky ohledně výjezdů na domácí zápasy do Mladé Boleslavi. Beseda trvala něco málo přes hodinu.