Sobotní výjezd na Slavoj Vyšehrad

Mým Votrokům!
Na vědomost se dává, že v sobotu 30.4. ráno vyráží se ku Praze a to s jasným cílem, podpořit naše kluky v boji o udržení špice tabulky. Tentokrát si to rozdáme se Slavojem Vyšehrad, který na podzim porazili na naší půdě hezkým výsledkem 3:0. Dvakrát se tehdy trefil Honza Pázler a z pokutového kopu přidal pojistku Igor Súkenník.

Tamní borci jsou momentálně téměř na dně fotbalové národní ligy. Z dostatku vlastních zkušeností však víme, že to rozhodně nic neznamená a soupeře netřeba podcenit. Naše hlasivky tedy budou jistě zapotřebí a určitě bychom měli vyrazit v hojném počtu!
Jako dopravu tentokrát zvolíme vlak, který vyjíždí z hradeckého hl. n. v 7:09! Prosíme všechny, kteří pojedou s námi, aby přišli s časovým předstihem (cca 6:45), abychom si mohli koupit hromadnou jízdenku!
Na pražský Hauptbahnhof bychom měli dorazit lehce před devátou hodinou a jelikož se hraje na hřišti Viktorky Žižkov až od 10:15, tak bude dost času se ještě občerstvit v nějaké putyce – pokud tedy v Praze vedou brzké otevírací hodiny.

Tak v sobotu zdar! NIC NEŽ HRADEC!