V neděli přijede pod Lízátka Vlašim!

Hradečtí fotbalisté v rámci 22. kola FNL přivítají v neděli 10.4. od 17:00 hodin jedenáctý celek tabulky FC Sellier & Bellot Vlašim. Na podzim jsme na pude tohoto celku uhráli pouze bezbrankovou remízu.

Fotbalisté Vlašimi se zatím nachází na jedenácté příčce druholigové tabulky. Zatím si z odehraných 20. kol připsali 4 vítězství, 8 remíz a stejný počet proher. V posledním zápase se Vlašim představila na domácí půdě a porazila Třinec 2:1. Za zmínku stojí také nový název klubu, který Vlašim změnila v zimní pauze z bývalého názvu FC Graffin Vlašim vznikl nový název a to FC Sellier & Bellot Vlašim. Společnost Sellier & Bellot, která do klubu vložila už nemalou částku na posily se netají vysokými ambicemi, bojovat v horních patrech tabulky FNL. Hradečtí fotbalisté se po výhře nad Znojmem 3:1 a remízou ve Varnsdorfu 0:0 vyšplhali na třetí místo tabulky FNL. Naši konkurenti z Karviné a Sokolova pouze remizovali,  takže máme další šanci posunout se na druhou pozici.

Přijďte podpořit naše kluky do kotle, podpora z hlediště bude hrát důležitou roli, abychom získali další 3 důležité body do tabulky! Vezměte své kamarády, přítelkyně, přítele nebo své příbuzné a přijďte podpořit domácí hráče.
– V prodeji bude opět edice FOP vlepek
– Nedělní zápas ve znamení Den otců – vezmi na fotbal i svého otce
– Derby se blíží (10 dní!)