V neděli přijede první tým FNL!

Fotbalisté FC Hradec Králové přivítají v rámci 20. kola FNL vedoucí tým Znojmo. Utkání se odehraje v neděli 27. března od 17 hodin. Na podzim jsme s Okurkáři prohráli 2:1, o branku Hradce se tehdy postaral po patnácti minutách Pázler, ale znojemských se podařilo během tří minut utkání otočit a tento stav udržet až do konce utkání.

Znojemští fotbalisté zatím vedou druholigovou tabulku. Za sedmnáct kol si připsali celkem 11 výher, 4 remízy a dvě prohry. V posledním zápase remizovali na půdě dvanáctého Třince. Výsledek skončil bezbrankovou remízou. Hradečtí „Votroci“ jsou stále na čtvrtém místě. V uplynulém víkendu měli šanci postoupit na postupové místo, ale zaváhali. S posledním Frýdkem prohráli 1:2. Naštěstí zaváhala také Karviná, která jen remizovala v Opavě a Sokolov, který neuspěl ve Frýdku-Místku a prohrál 1:0. Poslední vzájemný duel skončil prohrou Hradce Králové, v zápase, který nabídl mnoho šancí na obou stranách.

Přijďte podpořit naše kluky do kotle, podpora z hlediště bude hrát důležitou roli, abychom získali tři důležité body do tabulky! Vezměte kamarády, přítelkyně či přítele nebo své příbuzné, v neděli to bude klíčové!

V kotli budou opět v prodeji samolepky a také poslední kusy zimních čepek Hradec Králové!