V sobotu s rezervou Olomouce už od 15 hodin!

Po odložených zápasech s Mladou Boleslaví a derby s Pardubicemi, je tu konečně první domácí zápas jarní sezóny. V sobotu 12.3. od 15:00 přivítáme na domácím hřišti rezervní tým Sigmy Olomouc.

“Hanáci” si jako nováček Fotbalové národní ligy nevedou zatím špatně, se 14 body okupují 11. místo v tabulce, ale před sestupovými pozicemi mají náskok pouhých tří bodů. Pro hradecké votroky bude sobotní zápas prvním ostrým startem v roce 2016, jelikož byli odložen úvodní zápas jara v Pardubicích a dokonce dvakrát čtvrtfinále poháru s Mladou Boleslaví.
Hradečtí na podzim Olomouc porazili jasným výsledkem, ale zápas to pro ně nebyl vůbec jednoduchý. O výsledek 1:4 se postaral dvěma brankami Vlkanova a po jedné přidal Trubač s Pázlerem.

Nepochybujeme, že se sobotní zápas hráčům povede a získají důležité tři body do tabulky.

Hradecký kotel má přichystanou menší optickou prezentaci, proto všichni věříme, že na tento zápas dorazí početná skupina diváků, jak na okolní tribuny, tak především do sektoru “H” (kotel). Všichni už jsme totiž nažhaveni a budeme chtít  zpříjemnit atmosférou na stadionu Pod lízátky.

Před zápasem a o přestávce bude v kotli u stupínku probíhat prodej nové edice samolepek (balíček za 20 Kč) a také zimních čapek (250 Kč/ks). Během zápasu budou naše fanynky procházet kotel s kasičkou, do které budete moci přihodit pár korun na naše jarní prezentace!

NIC NEŽ HRADEC! SPOLEČNĚ ZA VÍTĚZSTVÍM!