1. zápas Osmifinále Mol Cupu: FC Hradec Králové – 1. FK Příbram 0:1 (0:0)

První osmifinálové utkání Mol Cupu jsme odehráli na svém stadionu, tudíž bylo potřeba uhrát dobrý výsledek do odvety, která je na programu za 14 dní. Do utkání trenérské duo Frimmel s Pilným pozměnili sestavu oproti zápasu s Karvinou a přednost dostali jiní hráči. Ti nakonec museli i přes dobrý výkon skousnout prohru 0:1.

Zápas

Jak už jsem psal, do zápasu jsme nastoupili s několika změnami, které vůbec nepoznamenali naši hru, ba naopak. Hradečtí fotbalisté byli v zápase s Příbramí lepším týmem a jasně dominovali svým pohybem a chtíčem předvést dobrý výkon, což se nakonec podařilo. Jedinou smutnou kaňkou bylo, že “votroci” hráli fotbal a Příbram, která prakticky nic nepředvedla, nakonec zvítězila po dorážce z rohového kopu brankou Baráka – 0:1.
Hráči si po zápase od kotle vysloužili potlesk a také děkovačku, i když se prohrálo, protože v tomto zápase jsme ostudu Hradci rozhodně neudělali a byli jsme lepším týmem. Však my je v odvetě ještě proženeme!

Návštěvnost

Opět bídná návštěva, přitom termín byl naplánován celkem dobře. V úterý od 17 hodin, druhý den svátek, takže většina lidí měla volno, ale kde nic tu nic. Na stadion si našlo cestu kolem osmi stovek diváků, což je ostudné číslo, ale snad už se to začne zase zvedat.

Fandění, ultras a vše okolo

V kotli “votroků” se schází asi sedmdesát fanoušků, z toho bohužel jen lehce přes polovinu aktivních. První půli je fandění hodně vlažné, ale druhá půle už byla o poznání lepší. Nicméně letos je to vyjma derby s Pardubicemi stále bída a takřka jsme doma nic nepředvedli.
Ke konci zápasu kotelníci utvořili mašinku a kochali se naším svatostánkem za potlesku přihlížejících na hlavní tribuně. (video: www.youtube.com/watch?v=0CldIYQLGeo)
Při děkovačce jsou odpáleny žluté hirošimy.
Před zápasem a o poločasové přestávce se nově prodávaly klíčenky a přívěsky. Výtěžek putuje na ultras produkce “votroků”, děkujeme! (pozn. klíčenky a přívěsky stále máme, v neděli budou opět v prodeji)

Fotogalerie

Závěr

  • V odvetě Příbram ještě proženeme
  • Děkujeme všem, kteří si od nás zakoupili klíčenky, přívěsky a také vlepky
  • V neděli od 15 hodin s Třincem