Výjezdové vysvědčení – MFK OKD Karviná

Hradeckým fotbalistům se podařilo zvítězit v Karviné po brance Pavla Krmaše. Do Karviné dorazilo okolo pětadvaceti fanoušků a mezi nimi i fanynka Lentilka, která pro Vás zprostředkovala výjezdové vysvědčení.

  • Vstupné + počet diváků

Vstupné lidových 40 Kč, pro ženy mimo tribuny zdarma. Po mém dotazu, zda to máme do našeho sektoru zdarma přišla odpověď od prodávající slečny “nevím”. A podobná odpověď vypadla z rádoby sekuriťáka. Nevíme, jak to tam vypadá (kam to je). Tahle částka nás nezabije, takže se dál nedohadujeme, jelikož to nemá cenu. Počet diváků dle webu Karviné 1412. Tribuna byla zaplněna a spousta lidí stála okolo hřiště.

  • Přístup do sektoru a výhled

Nikdo nic nevěděl a ještě to přiznali. U hlavního vstupu nás při dotazu kudy do sektoru hostí odkázali obejít stadion vnějškem kolem jakýchsi garáží. Projít se tam však nedalo. Po dalším dotazu kudy, nás jiní na druhé straně odkázali zpět na hlavní bránu, pro lístky a že nás tam zanavigují. Tam opět ta samá písnička. Obejít kolem garáží. Po argumentu, že tamtudy to nejde, tak že máme jít kolem hlavní tribuny, že to tam neznají a nevědí kam. Štrádujeme si to tedy podél tribuny až k našim. Překvapením je, že nejsou zavřeni v kleci jako zvířátka v ZOO, ale stojí pod tribunou. Musím říct, že takhle blízko k hřišti jsem ještě nikdy nebyla. Nebýt sluníčka, které svítilo proti nám, byl by to pěkný výhled.

  • Občerstvení a WC

Klobásu a pivko jsem neměla, pouze jsem ochutnala. Točil se Kozel 10° za 23 kaček a klobása byla za 40. Kč. Přítel prohlásil, že tak dobrou dlouho neměl. Ovšem těžko říct, zda tu výbornou chuť nezpůsobil alkohol. :-) Mně přišla jako každá jiná klobása.
WC jsem neokusila a tak cituji Radka, který měl tu čest použít. Klasická toika, čistá a upravená, dokonce byl k mání i papír. V nouzi radost využít. :-)

  • Security + PČR

O pořadatelské službě i PČR u našeho sektoru naprosto v pohodě.

  • Souhrn

Naše posádka činila pět výjezdníků. Z toho jeden (přítelův kamarád) s námi jel jako na výlet. O fotbal (ani žádný jiný sport) se nezajímá. Ještě před odjezdem z HK prohlásil, že na fotbale v HK byl ještě na tom starém stadionu v Malšovicích. :) ) Tak jsme ho uvedli do reality, že se nic nezměnilo a stále se chodí na ten samý stadion. :-D Po konci zápasu se pak ještě zeptal „a kdo teda vyhrál?“ Cesta proběhla bez problémů. Lehce po 20 hodině jsme zpět v Hradci.

  • Hláška výjezdu
    „A kdo teda vyhrál?”