Dohrávka 7. kola: FC Hradec Králové – FK Varnsdorf a.s. 4:4 (3:2)

V dohrávce 7. kola FNL se střetly týmy FC Hradec Králové a severočeský Varnsdorf. Favoritem zápasu byli hradečtí fotbalisté, ale po bláznivém zápasu brali pouze bod. Votroci remizovali 4:4.

Hradecký brankář Radim Ottmar se svou obranou doposud inkasoval pouze 4 góly z 8 zápasů. Stejný počet branek se podařilo vstřelit hráčům Varnsdorfu za 90 minut.

Zápas se odehrával za sychravého počasí. Varnsdorfský Zbrožek šokoval hned na začátku hradecké příznivce a hráče, když do prázdné branky dával na 0:1. Hradecké to nepoložilo. Během 13 minut se trefil hned třikrát Honza Pázler a Votroci vedli 3:1. Místo navýšení náskoku přišlo ze strany Varnsdorfu snížení do šaten – 3:2. Co se odehrálo ve druhém poločase, to je v Hradci k vidění málokdy. Hosté přidali a tečovanou střelou vyrovnali – 3:3. Aby toho nebylo málo, tak po hodině hry fauloval Mareš unikajícího varnsdorfského hráče a šel předčasně do sprchy. Přesilovku Varnsdorf po pár minutách využil a strhl vedení opět na svou stranu – 3:4. Deset minut před koncem měli hradečtí možnost vyrovnání v podobě penalty. Tu s přehledem proměnil Súkenník a vyrovnal – 4:4. Hradec vycítil naději. Malinský se snažil uniknout obráncům, ale Geissler brutálním sestřelením zmařil Malinského velkou šanci a viděl od sudího červenou kartu. Bláznivý zápas, ve kterém padlo plno gólů, skončil remízou 4:4. Zápas sledovalo pouhých 750 diváků.