V prvním domácím zápase Votroků derby!

Los FNL přinesl pro Hradec Králové hned na úvod soutěže kuriozitu – volný los. Vzhledem k tomu, že se nepřihlásil žádný tým, který by měl zájem obsadit volné šestnácté místo v soutěži, bude v nadcházejícím ročníku tzv. “druhou ligu” hrát pouze patnáct týmů. V každém kole tak bude jeden z účastníků FNL “odpočívat”. A našich Votroků se tato přestávka týká v prvním a posledním kole. Ostrý start tak prožijí naši borci až ve druhém kole, kdy zajíždějí na hřiště Táborska. Proti tomuto soupeři se nám poslední zápasy příliš nevedlo a půjde tak o skutečně peprný začátek pro svěřence dua Pilný – Frimmel.

A hned následující třetí kolo a na první zápas pod Lízátky nás čeká derby! Naším soupeřem budou Pardubice. Pro fanoušky černobílých barev rozjezd jako hrom! Neděli 16.srpna si v čase od 17,00 hod již nyní můžete plánovat návštěvu tohoto atraktivního zápasu.

A pak to půjde pěkně za sebou: Olomouc B, doma Frýdek, Znojmo a doma Varnsdorf…. Kompletní los soutěže naleznete zde: http://nv.fotbal.cz/download/index.php. Domácí zápasy by měli Votroci hrát vždy v neděli od 17,00 hod.

Trubi hodnotí los lakonicky: Na pořadí soupeřů až tak nezáleží, stejně chceme všechno vyhrát.