Umělá celebrita DOHNAL opět na scéně. Je novinářka Rambousková jeho milenka?

Když nemá MF DNES o čem psát, opráší svoji „hvězdu“ a pošle fotografa na Malšák s pytlíkem ústřižků ze skartovačky. A máme zde bojovníka za ten správný stadion! Těmito praktikami redaktorka Rambousková předčí i pověstného sedmilháře Záleského.Sami si můžete udělat obrázek za co bojuje tento médii vykouzlený „fanoušek“. Jeho petice a snahy skončily fiaskem. Místo, aby tento samolibý „spasitel Hradce“ zalezl do kouta a přestal se svou nesmyslnou aktivitou,vysírá dál a touží po kariéře politika. Inu když mu média dělají zdarma okázalou reklamu. Přitom jde zřejmě o duševně nemocného, posedlého stolkera , který se neštítí pronásledovat a vyhrožovat ani bezbrannému a mírumilovnému fanouškovi jako je Ludvík Vilím. Sami si můžete přečíst o trestním oznámení, které na něho p. Vílím loni podal. Paní Rambousková by se měla stydět za tendenčně psaný článek, ale ona raději bezostyšně mystifikuje veřejnost, překrucuje fakta a dělá z Dohnala supermana.

Pan Babiš by se asi divil, čím mu novináři zasírají jeho plátek.

Policie také neodvedla svoji práci standardně a podle slov p.Vilíma mu bylo sděleno, že Dohnala nesehnali k výslechu. To je skandální situace! I přes obsílky nedorazil! Chtělo by to, aby byla paní Ježková stejně aktivní jako v případě mediální bubliny kolem údajně napadených politiků při akci lízátko pro Lízátka, kde aktivně podávala podnět prošetření na státní zastupitelství. Tam byla akční a aktivní, mělo by tak být i u Dohnala, který vyhrožuje, křičí a útočí na ulici! Vyhrožuje smrtí!

Ostatně, můžete si přečíst sami, čím zase otravuje zastupitele a snaží se oddálit výstavbu nového stadionu. Otevřeným dopisem zastupitelům ZVEŘEJNIL SVÉ ÚDAJE. O jeho úrovni svědčí i množství pravopisných chyb v tomto pamfletu.

Snaha o vypsání soutěže za miliony s následnými soudními procesy zhrzených architektů, kteří neuspěli je akcí na DVA ROKY. Není v zájmu fanoušků výstavbu jakkoli zdržovat.

Stadion nedopadne jako LÁVKA U ALDISU ! Nenecháme si panem Dohnalem zkrátit život na novém stadionu a zastupitelé také ne, mají totiž rozum. Samozřejmě, až na trio známých nohsledů, kteří byli a jsou proti všemu, co by se snad v Hradci mělo postavit.

Vyzýváme občany města : NESEDNĚTE NA LEP PRORADNÝM MÉDIÍM A BOJUJTE PROTI TĚMTO INDIVIDUÍM JAKO JE DOHNAL A SPOLEK KOS.

P.S.: Paní Rambousková, ženy nebijeme, hadr na hlavu si dejte sama, potřebujete to, měla by jste zchladit své vášně. Několik potenciálních milenců se Vám určitě ozve. Je škoda, že nepíšete o tom hladomoru v Africe, udělala by jste něco pro dobro lidstva, chytrá hlavo.