PŘEDVOLEBNÍ DOPORUČENÍ, ANEB JAK VOLIT A NEVOLIT

Tak je to opět tady. Po čtyřech letech opět volby. S Malšákem se zatím nehlo, ale několik pozoruhodných staveb pro sport v tomto volebním období vzniklo. Alespoň nějakou chválu si vedení Města v čele s primátorem Finkem a náměstkem Jindrou Vedlichem zaslouží !!! Teď už zbývá předělat naše divadlo největší – „Malšák“.

KOHO URČITĚ NEVOLIT !!! – SMRTELNÉ NEBEZPEČÍ !!!
Těšíme se na dobu, kdy nebudeme muset chodit na zastupitelstva, nervovat se a poslouchat přiblblé výplody rádoby politiků typu Hanousků a Zárubů a podobných, jejichž podnikáním a hlavním „kšeftem“ je čerpání dotací a grantů z veřejných rozpočtů na jejich projekty. Teď se tam ale derou další podobní dotační kouzelníci, podnikatelé jejichž  zisky jsou založeny na každoročním přísunu milionových dotací, a takoví by v politice neměli vůbec mít co dělat. Vždy se jedná o „malou domů“, co si budeme povídat. Chápeme, že někdo prahne po vysoké politice a potřebuje mít politickou moc, aby se nezastavil stálý dotační penězovod do jeho kapsy. Co nezastavil, je asi třeba ho pořádně navýšit. Už mu asi nestačí co má, chce ještě víc !!! Proto určitě nevolte populistického fanatika Denise Doksanského, majitele proslulé náboženské sekty Sion, a jeho “starosty”. Postavit si obří barák v záplavové zóně prakticky již dokázal, tím se nechlubí, ale čím se chlubí je, že se prý zásadně zasloužil o nepostavení Parku Malšovice !!! Zmařit investici za 3,5 miliardy korun, jen ze svých soukromých pohnutek, kvůli osobnímu prospěchu, aby se z jeho komerční developerské výstavby postavené tam, kde se kvůli záplavové zóně nic stavět nemělo,  nedíval na vzdálené obchodní centrum se stadionem? Chlubit se tím, že okradl lidi o tisíce pracovních míst a Město o moderní fotbalovou arénu! Teď ty peníze bude muset Město investovat téměř ve stejné výši, ale bude za ně mít jen rekonstrukci stávajícího „Malšáku“.  Takový člověk přece nemůže být hradeckým zastupitelem, nedopusťme to! Pak různé ty pootevřené úsvitové Radnice, Doma tady a tam –  a doufejme že již zmizí na smetišti politických dějin “Malířova” VPM, která nám v minulosti nejvíce škodila. Tudy cesta pro fotbalového fanouška k volební urně nevede.
To bychom měli o lidech, které určitě NEVOLIT !!!

Teď krátce o těch co ZVOLÍME !!!
Především je potřeba Volit stranu Hradečtí Patrioti č. 12. Nemusíme snad vysvětlovat proč ? Je to přece i „naše“ strana, spoustu lidí tam známe, jsou tam odborníci na dopravu, lidi se sociálním cítěním a hlavně všichni milují naše Město Hradec Králové! Dá se jim věřit, že se poperou, aby se konečně zrealizovala proměna Všesportovního stadionu na stadion ryze fotbalový s tribunami u hřiště v co nejmenší možné vzdálenosti. Aby stadion navrhli odborníci bez kompromisů, tak, aby se mohl stát chloubou města a jeho ozdobou. Aby vyhovoval náročným svazovým normám. Abychom se za něj nemuseli stydět. A abychom se k němu mohli vyjádřit i my, fanoušci!
Naše doporučení: ZAKŘÍŽKUJTE HRADECKÉ PATRIOTY – číslo 12!
Poté je důležité dát „preferenční křížek“ jednotlivcům, lidem, na které nesmíme zapomenout! Především na Jindru VEDLICHA ( TOP 09) – to v první řadě. Potom na Ing. Luboše ŠTĚPÁNA ( KSČM) a Mudr. Jana MICHÁLKA (ODS). Tito pánové stojí vždy v první linii co se týká stadionu. Dělají vše pro to, aby se stadion postavil , fotbal žil a neumřel. Děkujeme, co jste pro nás udělali pánové v minulém funkčním období, jsme na vás hrdí !!! Dáme vám naše hlasy!
Vaši VOTROCI 2000.