9. kolo: FC Hradec Králové – FK Baumit Jablonec 0:2 (0:0)

Třetí porážka v řadě, druhá po sobě doma. Takovou tristní náladu má Prokopcova družina. Možná už by bylo na čase nepřetvářet se na klubovou kameru a prohlašovat plky o jasné výhře a začít už konečně pracovat a vyhrávat.

Zápas

Toto utkání bylo opět jedno z těch šílených, dopředu jsme nepředvedli ani pramálo jako s Jihlavou či na Spartě, tentokrát jsme nepředvedli vůbec nic. Proti Jablonci jsme si ani neškrtli. Hra neměla ani hlavu ani patu. Je zřejmě jedno jestli hraje stopera Rolko nebo Plašil, je to v hlavách hráčů, trenérů, přes lékaře s kustody až po ředitele klubu. Možná by to chtělo trochu pokory. Díky vaší předvedené hře odháníte ze schátralého stadionu ty poslední věrné fanoušky. Opravdu si tohle přejete? (Pro hráče a trenéry: Pokud máte koule, tak se nám vyjádřete do komentářů, co se děje v kabině a vůbec celkově, proč to nešlape, a tak dále).

Návštěvnost

V hledišti to vypadalo podobně jako na hřišti. Jedna velká tragédie. Krásné sobotní odpoledne, ale lidí pramálo. Proč asi?!! Ti poslední budou vyháněni z našeho skanzenu vyhnáni kvůli pokuřování cigaret a doutníků. On byl nebyl problém nechat cigarety doma, ale když se musíte dívat na tu tragédii na place, tak tu dvacítku vykouříte za poločas. Nervy, nervy a zase nervy. Místo toho, aby lidi chodili domů spokojeni, plni zážitků, pohledných akcí, zafandili si, tak chodí domů vyloženě nas*aní!

Ultras

Kotel byl tradičně prořídlý. Snad už konečně někdo začne bojovat za neděle od 17 hodin! Plachtu nemáme žádnou, odpalujeme jednu bílou dýmovnici. V druhé půli používáme také tradiční mávačky. Nechci se chvástat, ale s počtem, který dorazil jsme předvedli více než průměrné fandění a všichni jsme si to užili a podporovali tradičně i přes nepříznivé skóre. Na konci zápasu odpalujeme ještě dva černé kocoury a jeden bílý dým.

Jabloneckých přijelo asi dvacet, prezentaci neměli a fandit jsem je taky moc neslyšel. Ostuda!

Fotogalerie – Luboš Lorinc, podlízátky

Závěr

  • Fotbal plakal, návštěva katastrofa
  • Budíček do kabiny votroků
  • Do fondu se vybraly pěkné peníze, prodalo se i pár vlepek, děkujeme Vám!
  • Do Příbrami se pokusit o nemožné, hlaste se na výjezd