Výjezdové vysvědčení – Bohemians 1905

Ani tentokrát Vás neošidíme o výjezdové vysvědčení. Tentokrát budeme hodnotit Ďolíček a jeho okolí. Bohužel Icewind se nemohl zúčastnit výjezdu, a tak se hodnocení ujal Verny a fotky poskytl Joseph. Hoši díky za postřehy!   :wink:  

  • Přístup do sektoru:

Do sektoru v Ďolíčku se šlo bez problému. Koupíš lístek, projdeš šacováním, utrhnou ti útržek od lupenu a jsi v sektoru.

  • Cena vstupného:

Lístek stál stejně jako ve Štruncových sadech 100 kč. Taková klasická cena, odpovídající výhledu ze sektoru, o kterém se dočtete o kousek níže. :-)

  • Výhled ze sektoru:

Na Bohemce je úžasný výhled ze sektoru, jste prakticky kousek od lajny, nepotřebujete žádné dalekohledy jako u nás na Malšáku. Žádná síť pro hmyz, prostě čistý výhled. Nevýhodou sektoru je, že má jen 3 nebo 4 řady a je dlouhý od brankové čáry k půlící. Proč píšu tři nebo čtyři? Někteří fanoušci mohou využít toho, že si vylezou na zeď.  :cool:

  • Občerstvení:

Točilo se pivko, chutnalo dobře. Klobásu jsem si nedával, pivo je prostě pivo. Záloha za kelímek 30 kč, obsluha protivná, nějakej arogantní chachar či co! Na fotkách si můžete všimnout, že sortiment stánku byl bohatší o sušenky, tyčinky a křupky. K fotbalu určitě nepostradatelné. :-D

  • Záchody:

Tady to bylo trochu horší, ale v Hradci to není v sektoru pro hosty o moc lepší. V Ďolíčku byly na tzv. “vychcání” jen tři mušle, takže se muselo občas využít i umývadlo. Ale třeba oproti záchodu ve Zlíně byl toto trůn pro krále.

  • Security příp. PČR:

Security bylo po celý zápas v pohodě, nijak se neprojevovali, ani pyro jim nevadilo, žádné problémy. Byly tam fakt spíše jen na ty útržky od vstupenek. Když se začoudilo, omrkli to hasiči, ale radši šetřili vodou a odklidili se do své pozice v rohu hřiště.

Jak je již zvykem, tak PČR v Praze se k nám chovala jako ke zvěři. Cestou na stadion to ještě šlo. Ale po zápase obklíčení na peronu, když chyběl čas do odjezdu cca 30 minut. Lidé si chtěli zajít ještě něco koupit na záchod nebo dojít na WC, bez šance. Ani ženy nepustili. Poté PČR sebrala zbytečně asi sedm lidí a blížil se čas odjezdu, ovšem do vlaku nikdo nenastoupil a čekalo se na zadržené.

  • Počet diváků:

Oficiální návštěva 4 686 (93,7% z celkové kapacity 5 000), volná místa byla určitě k vidění na hlavní tribuně. V sektoru domácích bylo také místo, ale tam jsou fanoušci na sobě nalepeni, takže to nejspíš odpovídá. Votroků podle informací z kasy v sektoru 157. Někteří votroci také na hlavní tribuně.