3. ročník letního Votrok Cupu na Kuksu

Jak se již stalo tradicí, tak i letos se uskutečnil již 3. ročník letního Votrok Cupu. Akce se zúčastnilo stejně jako v předešlém ročníku dvanáct týmů.

Již v pátek večer přijíždí velká řada fanoušků. Mezi nimi nechybí Ultras Valdice, Kutná Hora Supporters, Jarozvěř, ale ani Notor Fanatics a Opatovice. První sud se naráží zhruba ve tři hodiny, fanoušci přijíždějí postupně, věší vlajky  na velkou síť za bránou a staví stany. Mezi vlajkami nechybí ani naše nová zástava Ultras Hradec. O zábavu se starají hlavně kluci z NF, kteří si turnaj na Kuksu vždy užijí po svém. Letos vypil jejich tým za víkend celkem 304 piv, ale vraťme se zpátky.

Po vypití pár piv dochází k přátelskému zápasu “nahatí” proti “oblečeným”, kdy vítězí tým nahatých 5:3. Po fotbálku nám trochu vyhládlo, a tak přichází na řadu Kuksmanovi steaky, kyselé okurky, hořčice a chléb. Na této dobrotě si všichni pochutnali.

Kolem jedné hodiny ranní zavíráme stánek, někdo jde spát, jiní zase navštěvují nedaleké zábavní centrum Zálabí ve Dvoře Králové, kde si nás budou určitě pamatovat. Zhruba kolem čtvrté ranní zaléhají poslední votroci do svých spacáků.

V sobotu ráno přijíždějí další natěšení votroci, v osm hodin už teče pivo proudem, přijíždějí rozhodčí a může se začít hrát. Stejně jako vloni se hrálo na dvě skupiny po šesti, z nichž postupovaly čtyři týmy, které si potom zahrály klasického pavouka.

K obědu bylo jako již tradičně maso na lorně, které se jen rozpadalo na jazýčku. Nechyběl samozřejmě ani párek v rohlíku a klobásy.

Na turnaji se objevil i ředitel klubu Richard Jukl, který přijal naše pozvání a nepřijel s prázdnou. :-) Svůj sen si na turnaji splnil i Castorr, který poprvé v životě nahý s pyrem v ruce přerušil utkání :-)

Turnaj nakonec skončil někdy kolem půl čtvrté, kdy se dohrálo finále mezi Notor Fanatics a nováčkem White Gunners. Kluci ze skupiny NF nakonec obhájili prvenství ze zimního turnaje a zvítězili až po pokutových kopech. Ovšem cenu pro nejlepšího střelce turnaje získal Lukáš Foff z týmu White Gunners, který na turnaji vsítil neuvěřitelných dvacet branek a obdržel dres Hradce s podpisy všech hráčů A-týmu. Gratulujeme!

Po skončení turnaje už se popíjelo pivko + tvrdší alkohol, hrála skvělá muzika, došlo k mnoha focením, nechyběla pyrotechnika a panovala celkem dobrá nálada.

V neděli ráno dochází k úklidu a Kuksmani děkují všem za pomoc.

Děkujeme také všem zúčastněným týmům, fanouškům kteří přijeli podpořit své kamarády, rozhodčím a našim pomocníkům, ať už ze stánku, těm kteří se starali o maso nebo zapisovali a nahlašovali výsledky, ještě jednou díky a za rok třeba na viděnou opět u nás. :-)

Čtvrtfinále

  • Notor Fanatics – Pobřeží Kocoviny 2:0 (pozn. za Pobřeží Kocoviny odehrál zápas tým Crime Boys)
  • Trubičky – Region 1905 5:0
  • White Gunners – Black Storm 6:1
  • Pyromani – Veteran Fans 2:1

Semifinále

  • Notor Fanatics – Trubičky 0:0 (pen. 2:0)
  • White Gunners – Pyromani 1:0

O 3. místo

  • Pyromani – Trubičky 2:2 (pen. 3:1)

Finále

  • Notor Fanatics – White Gunners 1:1 (pen. 4:2)

Konečné pořadí týmů 

  1. Notor Fanatics
  2. White Gunners
  3. Pyromani
  4. Trubičky
  5. Veteran Fans
  6. Black Storm
  7. Region 1905
  8. Pobřeží kocoviny
  9. Crime Boys
  10. Amateur Shooters
  11. UJHK
  12. Jarozvěř