Konečné výsledky “Tipovačky” a “Nejlepší hráč v hodnocení fanoušků”

Po celý rok fanoušci mohli tipovat výsledky Votroků v cestě za vytouženým postupem, a po každém odehraném utkání pak bylo možno udělovat známky našim borcům.

Začněme hodnocením hráčů. Fanklub VOTROCI 2000 každoročně vyhlašuje toho “nej” hráče. V tomto ročníku jsme ale nerozhodovali pouhým “zpětným pohledem”, ale s vaší pomocí jsme hráče hodnotili pravidelně. Z této celoroční  ankety nakonec vzešla tato pětice nejlepších hráčů:

1. Jirka Lindr – náš gólman zvítězil s výbornou průměrnou známkou 1,5

2. Adrian Rolko – kapitán Votroků si udržel výkonnost po celou dlouhou sezónu – 1,79

3. Jirka Poděbradský – i když hbitý levý bek na jaře neodehrál tolik zápasů, jako na podzim, fanoušci jej hodnotili velmi dobře – 1,87

4. David Vaněček – konečně se v našem dresu objevil skvělý kanonýr a vystřílel nám první ligu – 1,89

5. Emir Halilovič – někdy famózní, jindy slabší výkon, ale právě Emir vsítil ten postupový gól – 1,97

 

Tipovačka “o pětikilo” nás provázela také celou sezónu. I v ní se o první flek bojovalo až do samotného závěru soutěže. Celkovým vítězem se nakonec stal Numero 7, který “uhrál”  31 bodů. Na druhém místě skončil Koule, olomoucká enkláva fanoušků Votroků, který získal 29 bodů. A konečně na pomyslnou bronzovou medaili dosáhl Jánoš s 27 body.

Oběma vítězům, tedy Jirkovi Lindrovi a Numero 7, předá fanklub VOTROCI 2000 ceny na prvním domácím utkání Synot ligy. Detaily budou včas upřesněny.

Fanklub i já osobně děkujeme všem, kteří s námi hráli a mysleli při tipování i hodnocení “černobílým srdcem”!