24. kolo: FK Baník Most – FC Hradec Králové 0:1 (0:0)

Ve slunečné nedělní odpoledne zavítali “votroci” na sever Čech do Mostu. Jelikož se hrálo s dvanáctým týmem tabulky a potřebovali jsme se dostat zpět na první místo, očekávali jsme týmový srdnatý výkon a jasnou výhru našeho týmu. To se ovšem nenaplnilo, ale v posledních minutách díky brance Pavla Dvořáka vítězíme hubenou výhrou 0:1 a odvážíme si nezasloužené tři body!

ZÁPAS, NENÍ O ČEM PSÁT!!!

Fandění a vše okolo

Na stadionu je cca 400 lidí, což je k neuvěření.
Během zápasu roztahujeme plachtu s nápisem Vládci se(r)veru a obrázkem, na kterém je chlapec na počítači. (Šlo spíše o popíchnutí domácích). Pyrotechnika v našem táboru nebyla žádná.
Naše fandění je celkem solidní, pár lidí je ovšem dost otráveno předváděnou hrou. Zbytek se ale nenechává otrávit a podporuje, jak jen to jde. S postupem herního času se sice výkon našich hlasivek snižuje, v závěru utkání se ale docela hecujeme a situace se zlepšuje. Přestože nakonec vítězíme, v lidech zůstávají smíšené pocity z celkového výkonu mužstva. Nakonec se vše ještě zkomplikuje po slovním střetu s vlastním hráčem, což má dohru “vyříkáním si to” s celým kádrem. Každopádně cesta zpět se nese v podobě hardbassu, chlastu a zpěvu. Klasika.

Kotel domácích vypadá slušně, je pěkně zaplněn a dobře organizován. K vidění jsou mávačky, pásy v klubových barvách, papírky ve vzduchu a zelené dýmovnice. Support Mostu byl na dobré úrovni.

Zápas se nám opět daří přerušit, když zdravíme pana předsedu, slyšet je i odpovídačka s domácími.