Půjdeš darovat „černobílou“ krev?

Zdar všem statečným Votrokům,

díky úspěchu první akce s darováním “černobílé” krve uděláme další návštěvu. Doufáme, že se i nyní najde dostatek ochotných dárců. Jdeme v  pátek 7.března, sraz opět ráno  v 8,40 hod na vrátnici. POZOR: je nutné co nejdříve nemocnici potvrdit, za opravdu přijdeme a v jakém počtu. Proto vás prosíme o co nejvčasnější přihlášení, a to buď tady v diskuzi, popř. lépe na obvyklý email gunny77@seznam.cz. Napište mi, jestli jste prvodárce, nebo ne, díky.

Odměnou za dárcovství je dobrý pocit, že pomůžeme, den volna a poukázka na občerstvení. SPECIÁL: občas si určitě přečtete v tisku o akcích, kdy se lidé nechávají zapsat do “Registru dárců kostní dřeně”. Máme spoustu mladých lidí, bylo by skvělé, kdyby se našli takový, kteří by do tohoto životadárného registru vstoupili. Co to znamená? Při odběru krve by si nemocnice vzala jednu skumavku s trochou krve do tohoto registru, vyplní se lejstro a to je v první fázi všechno. Pokud se pak někdy v následujících letech stane, že právě Tvoje osoba může někomu pomoci v boji o život, budeš kontaktován a pokud budeš mít pořád chuť pomoci, prostě pomůžeš. A nebo nebudeš kontaktován nikdy, ale jsi v registru a pomáháš už tím. Podmínkou pro vstup do registru je věk do 35 let. Prosím, zvažte to a pojďte do toho. Informace jsou ZDE : http://www.kostnidren.cz/registr/darci/proc.php .

Pokud do toho půjdeš, napiš mi to také, abychom nemocnici informovali předem.

Gunny a BW

zatím přihlášení: Gunny, BW, Edit, Standa, Lentilka,  Kouťas (i dřeň), Miloš Š. (i dřeň), Šedivka, JohnyB (i dřeň), Nirvána, Jarda od Bohouše,