První přípravné zápasy Votroci vyhráli

Konečně to zase začíná …  :grin:

V novém parádním areálu na Slávii sehráli Votroci první přípravné zápasy zimní přípravy. Je super, že máme nyní možnost tyto mače vidět doma, což je pohodlnější pro nás, ale hlavně pro hráče. Umělka je výborná, měkoučká, něco úplně jiného na “beton” na Malšáku. Sešlo se dost lidí, fanoušci i diváci. Pár mladých fanatiků dalo i některé pokřiky a pár světýlek.  :lol:

První zápas FC HK – Dobrovice  3:1 (3:1)

Nastoupil, k našemu překvapení, Vojta Štěpán, jak to s ním bude dál nevíme. Podílel se na výhře příhrou na poslední gól. Zápas vyšel Asimovi, který se dokonce vracel!!!  Solidně si s netradičním postem ve středu zálohy poradil Zelí, radostí bylo sledovat uzdraveného Holeše, který zahrál velmi pěkně.

více ZDE

Druhý zápas FC HK-Opava 4:0  (2:0)

Hvězdou byl Malina, který si připsal do “kanadského bodování” 3 body. Dal dva krásné góly, první po úchvatném sólu a parádní střele, druhý pak po kličce gólmanovi do prázdné kasy – a nahrál mu na něj suprově Dvořka. Po půlce předvedl náramný kousek Emir, který projel půlkou hřiště jako horký nůž máslem a zavěsil. Koncovku na 4:0 obstaral po Holešově centru Pláša.

více ZDE

Stínem počátku nového roku je nechuť Šislera prodloužit v Hradci smlouvu. A odchod mladého talentu, reprezentanta Bredy do Peltovce. Pelta asi umí využívat na mladé reprezentanty, kteří se objeví v repre, kouzlo své osobnosti. David Breda, otec hráče, přitom u nás trénuje a byl naším hráčem. Věru příkladná láska ke klubu… :thumbs_down: